EXPRES MENU
Pikantní omáčka se šťavnatými kousky kuřecích prsou, s kokosovým mlékem, kari, koriandrem, citronovou trávou a limetkou.
Kód: JK103
Pikantní směs čočky s kořenovou zeleninou.
Kód: JK100
Jemná smetanová omáčka s vejcem na tvrdo a vařenými bramborami
Kód: JK94
Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem.
Kód: JK19
Tradiční francouzské lehké zeleninové jídlo z cuket, lilku, paprik, rajčat a cibule, promíchané s quinoou.
Kód: JK109
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou.
Kód: JK111
Telecí maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou.
Kód: JK108
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce.
Kód: JK104
Rizoto z vepřové plece a rýže parboiled.
Kód: JK82
Tradiční thajské jídlo podle originální receptury.
Kód: JK121
Jemná smetanová omáčka se třemi vařenými vejci.
Kód: JK119
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso.
Kód: JK154
Plátek libového vepřového masa v jemné smetanové omáčce.
Kód: JK8
Kousky vepřového masa s jemně pikantní smetanovou omáčkou.
Kód: JK6
Kousky krůtího masa v zeleninové omáčce.
Kód: JK5
Libové kousky krůtího stehenního masa.
Kód: JK39
Šťavnaté kousky libového krůtího masa.
Kód: JK33
Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě.
Kód: JK74
Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet.
Kód: JK123
Tradiční krkonošská smetanová polévka.
Kód: JK114
Šťavnaté kousky kuřecího masa ve smetanové omáčce.
Kód: JK3
Pikantní směs šťavnatého kuřecího masa.
Kód: JK1
Grilovaná pikantní kuřecí křídla na medu a chilli.
Kód: JK79
Kousky kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě.
Kód: JK72
Stránka 2 z 5 -
97 položek celkem