Chilli con carne z plechovky.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou.
Sladká kaše z jáhel se švestkami a BIO kokosovým mlékem.
Játrová paštika v plechovce.
Libové kousky jeleního masa dušené doměkka
Jelení maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou.
Jemná smetanová indická omáčka s kousky pečených kuřecích prsou
Pikantní omáčka se šťavnatými kousky kuřecích prsou, s kokosovým mlékem, kari, koriandrem, citronovou trávou a limetkou.
Pikantní směs čočky s kořenovou zeleninou.
Jemná smetanová omáčka s vejcem na tvrdo a vařenými bramborami
Šťavnaté masové koule s těstovinami.
Tradiční francouzské lehké zeleninové jídlo z cuket, lilku, paprik, rajčat a cibule, promíchané s quinoou.
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou.
Telecí maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce.
Rizoto z vepřové plece a rýže parboiled.
Tradiční thajské jídlo podle originální receptury.
Koprová omáčka s hovězím masem z plechovky.
Jemná smetanová omáčka se třemi vařenými vejci.
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso.
Plátek libového vepřového masa v jemné smetanové omáčce.
Kousky krůtího masa v zeleninové omáčce.
Libové kousky krůtího stehenního masa.
Šťavnaté kousky libového krůtího masa.
Nastavení